Depozit accesorii florale si flori taiate

0257 287 821 (Arad) / 0742 875 844 (Timisoara)

Trandafiri Ecuador, proaspeti, calitate superioara, 3.5 RON un fir.
Afla mai multe...
Depozit Arad: Strada Zimbrului Nr 12, Municipiul Arad, 310253
Depozit Timisoara:Calea Aradului Nr 48, Municipiul Timisoara

Importator Flori si Plante si Accesorii Florale, FLORI EN GROS

SC IZA srl, cu sediul central in Arad, si un depozit in Timisoara, isi desfasoara activitatea in domeniul comertului online de accesorii florale precum si al distributiei de flori si plante, en-gros si en-detail .

SC IZA este prezent si pe segmentul de retail, la nivelul municipiului Arad avand multiple puncte de desfacere. Cel mai important dintre ele este Floraria IZA, care reprezinta floraria preferata pentru majoritatea locuitorilor din Arad.

Trandafiri Ecuador

Compania noastra importa saptamanal trandafiri de calitate superioara direct din Ecuador. Florile pot fi cumparate direct din depozitele noastre din Arad sau Timisoara sau plasand o precomanda in cazul unor cantitati mai mari.

Datorita conditiilor speciale in care sunt cultivate, florile sunt deosebit de frumoase si rezista perioade lungi.

Compania noastra fiind importator direct, poate sa ofere florile la un pret deosebit de atractiv de 3.5 RON.

Pentru mai multe informatii legate de oferta noastra, va invitam sa vizitati pagina Trandafiri din Ecuador

Despre noi

Compania noastra are rol de importator de flori si plante direct de la bursa de flori din Aalsmer din Olanda, oferind astfel produse florale de cea mai inalta calitate la cele mai mici preturi posibile.

Fondata in 1991, compania si-a extins domeniul de activitate continuu, pornind de la cultivarea de flori in serele proprii si ajungand la importul de flori si plante din exteriorul tarii. In doar cativa ani IZA srl a ajuns unul dintre cei mai importanti distribuitori/importatori de plante si flori de import din vestul tarii.

Firma ofera flori si rasaduri rezistente la temperaturi extreme impreuna cu suportul tehnic pentru amenajari de parcuri, borduri si aranjamente ornamentale. Clic aici pentru mai multe detalii.

Clienti

Printre clientii nostri se numara companii de pe intreg teritoriul Romaniei. Avem placerea de a lucra cu companii din judetele Arad, Timis, Craiova, Bihor, Brasov, Cluj, Bucuresti, Constanta, Bacau.

De ce IZA ?

Compania noastra ofera servicii profesionale, oferind asistenta clientilor pe intreaga durata a tranzactiei. Experienta noastra bogata acumulata de-a lungul timpului in cresterea si comercializarea de plante si flori, accesorii pentru florari ne fac un partener pe care se poate conta.

Tranzactiile
sunt procesate in sistem 3D-Secure.
Denumire:
Cod produs:
Pret: RON (TVA inclus)
 
Cantitate    bucati
In acest formular se poate estima costul transportului folosind diverse modalitati de livrare.
 

* 
* 

Denumire Cost livrare Durata livrare Detalii