Site-ul iza-flowers.ro este magazinul online al companiei IZA srl din Arad. Prin intermediul acestui site dorim sa venim in intampinarea floristilor, a designerilor florali, a organizatorilor de evenimente si a tuturor pasionatilor de floristica din tara.

Ne propunem sa oferim cea mai bogata gama de accesorii florale la cele mai bune preturi posibile. Pentru asta suntem mereu in cautarea produselor de calitate care sa vina in intampinarea nevoilor floristilor.

Beneficiind de experienta designerilor nostri florali de la Floraria IZA, evaluam toate produsele vandute pe site-ul nostru, ca sa fim siguri ca acestea sunt de calitate si isi vor indeplini scopul.

Pentru a putea oferi preturi mici, cumparam volume mari direct de la producatori, beneficiind astfel de discounturi semnificative.

Prin intermediul iza-flowers.ro dorim sa oferim:

  • prezentarea ofertei noastre intr-un mod placut si accesibil
  • promptitudine in preluarea, gestiunea si livrarea comenzilor
  • posibilitatea plasarii comenzilor in fuctie de preferintele vizitatorilor, folosind cosul de cumparaturi, email sau telefonic
  • o oferta bogata si mereu actualizata
  • servicii flexile de livrare, prin Posta Romana, Fan Curier si Urgent Curier
  • calcul automat al taxelor de transport, pentru a oferii o imagine clara a costului real
  • produse oferite la preturi reduse, prin intermediul promotiilor periodice
  • si nu in ultimul rand, un site modern, dezvoltat continuu

Fondata in 1991, compania si-a extins domeniul de activitate continuu, pornind de la cultivarea de flori in serele proprii si ajungand la importul de flori si plante. In doar cativa ani IZA srl a ajuns unul dintre cei mai importanti distribuitori de plante si flori din vestul tarii.

In paralel cu dezvoltarea comertului de flori en-gross, IZA srl a venit in intampinarea aradenilor prin oferta sa de servicii florale de cea mai inalta calitate, prin intermediul Florariei IZA, deschisa continuu din anul 1991.

In ultimii ani, compania noastra a recunoscut importanta internetului pentru a lua legatura cu clientii nostrii, pentru aceasta initiind proiectul magazinului online iza-flowers.ro