SC IZA srl, cu sediul central in Arad si un depozit in Timisoara, isi desfasoara activitatea in domeniul distributiei de flori si plante, en-gros si en-detail precum si al comertului online de accesorii florale.

SC IZA srl este prezent si pe segmentul de retail, la nivelul municipiului Arad avand multiple puncte de desfacere. Cel mai important dintre ele este Floraria IZA, care reprezinta floraria preferata pentru majoritatea locuitorilor din Arad.

Importam saptamanal trandafiri de calitate superioara direct din Ecuador. Florile pot fi cumparate direct din depozitele noastre din Arad si Timisoara sau plasand o precomanda in cazul unor cantitati mai mari.

Datorita conditiilor speciale in care sunt cultivate, florile sunt deosebit de frumoase si rezista perioade lungi.

Pentru mai multe informatii legate de oferta noastra, va invitam sa vizitati pagina Trandafiri din Ecuador

IZA srl este si importator de flori si plante direct de la bursa de flori din Aalsmer din Olanda, oferind astfel produse florale de cea mai inalta calitate la cele mai mici preturi posibile.

Fondata in 1991, firma si-a extins domeniul de activitate continuu, pornind de la cultivarea de flori in serele proprii si ajungand la importul de flori si plante din exteriorul tarii. In doar cativa ani IZA srl a ajuns unul dintre cei mai importanti distribuitori/importatori de plante si flori de import din vestul tarii.

Compania noastra ofera flori si rasaduri rezistente la temperaturi extreme impreuna cu suportul tehnic pentru amenajari de parcuri, borduri si aranjamente ornamentale. Clic aici pentru mai multe detalii.

Printre clientii nostri se numara companii de pe intreg teritoriul Romaniei. Avem placerea de a lucra cu firme din judetele Arad, Timis, Craiova, Bihor, Brasov, Cluj, Bucuresti, Constanta, Iasi, Bacau.

Accesoriile florale pe care le comercializam pe site-ul nostru pot fi comandate cu usurinta si livrate oriunde in Romania, folosind serviciile de curierat rapid sau prin Posta Romana.

SC IZA srl ofera servicii profesionale, asigurand asistenta clientilor pe intreaga durata a tranzactiei. Experienta noastra bogata acumulata de-a lungul timpului in cresterea si comercializarea de plante si flori, accesorii pentru florari ne fac un partener pe care se poate conta.