In aceasta pagina sunt afisate noutatile legate de activitatea magazinului nostru. Pentru a fi la curent cu produsele noi sau cu imbunatatirile aduse serviciului nostru, te invitam sa vizitezi aceasta sectiune periodic.

23 iunie 2016 - Design nou website

Am creat un design nou pentru magazinul nostru, optimizat si pentru accesul de pe telefoane mobile si tablete.
14 aprilie 2016 - Role plase decorative noi

Role plase rafie latime 10 cm

Luna aceasta am adaugat o gama larga de role plase decorative la catalogul nostru.

22 iunie 2015 - Trandafiri Ecuador

Compania noastra ofera spre vanzare trandafiri adusi saptamanal direct din Ecuador. Pentru mai multe informatii vizati pagina cu trandafiri din ecuador

11 mai 2015 - Design nou website

Am creat un webdesign nou pentru magazinul nostru online astfel incat sa fie mai usor de folosit iar marfurile dorite sa fie mai usor accesibile. Va invitam sa explorati site-ul pentru a vedea schimbarile facute.

06 mai 2014 - Produse noi: ace cu perle, role plase, spray-uri de colorat

Ghivece orhidee noi

In sectiunea Accesorii diverse avem 3 tipuri noi de ghivece pentru orhidee.

 

Ace cu perle noi

In sectiunea Ace cu perle am adaugat 8 tipuri noi de ace cu gamalie. Mai jos puteti sa vedeti pozele.

Role plase din rafie noi

In sectiunea Role plase decorative am adaugat 9 tipuri noi de role plase din rafie. Mai jos puteti sa vedeti pozele.

     

Spray-uri noi de colorat flori

In sectiunea Spray colorat flori am adaugat 2 tipuri noi de spray-uri. Mai jos se pot vedea pozele.

   

02 august 2013 - Produse noi: Role plase

In sectiunea Role plase decorative am adaugat 5 tipuri noi de role plase din plastic. Pentru a mai multe informatii va invitam sa dati clic pe produsele respective.


 

29 iulie 2013 - Sectiune noua: Flori artificiale

In luna Iulie am adaugat o sectiune noua site-ului nostru care contine flori si plante artificiale. Aceasta poate fi vazuta aici

Mai jos sunt listate cateva din produsele din categoria mentionata. Pentru a vedea toate produsele, va invitam sa dati clic pe urmatorul link: Flori artificiale

24 iunie 2013 - Catalogul Oasis

Pentru o mai buna accesibilitate, am grupat produsele marca Oasis intr-o sectiune dedicata lor. Aceasta poate fi accesata la adresa http://iza-flowers.ro/produse/accesorii-florale/catalog-oasis.jsp

17 iunie 2013 - Foarfeci Oasis

Am adaugat o serie de foarfeci profesionale marca Oasis in sectiunea de Accesorii diverse. Aceste unelte au o calitate deosebita si pot reprezenta un mare ajutor pentru oricine lucreaza mult cu flori si aranjamente florale.


21 ianuarie 2013 - Produse noi

In luna ianuarie am adaugat o serie de produse noi catalogului nostru online.

Astfel am adaugat doua tipuri de panglici, una de 0.5 cm latime, disponibile in trei culori si una de 2 cm latime, dispobila in doua culori.

Panglicile pot fi vazute in sectiunea Accesorii diverse

Panglici subtiri

Panglici de latime 2 cm

Sectiune noua pe site: Cosuri

Pentru a fi mai usor gasite, cosurile din catalogul nostru au fost mutate intr-o sectiune noua. Si cu ocazia asta am adaugat un nou tip de cos, disponibil in trei culori.

22 mai 2012 - Adeziv floral Oasis

Am adaugat in catalogul nostru online Adeziv floral Oasis. Pentru a comanda acest produs vizitati sectiunea de Accesorii diverse

14 mai 2012 - Servicii noi si preturi mai mici

Pentru a veni mai bine in intampinarea cerintelor clientilor nostrii, incepand de astazi sunt disponibile o serie de modificari pe site-ul magazinului nostru. Astfel am adaugat:

Plati online prin card

Clientii care doresc sa foloseasca un card bancar pentru plata produselor, acum au aceasta posibilitate. Pentru asta trebuie doar selecteze optiunea de plata corespunzatoare in cadrul formularului de comanda.

Platile prin card bancar sunt procesate securizat de catre partenerul nostru mobilPay. Magazinul nostru nu are acces la informatiile cardului dumneavoastra, acestea fiind necesare doar pe site-ul procesatorului de plati in momentul efectuarii platii prin card.

Prin alegerea platii prin card, clientul obtine cele mai mici taxe de transport prin curier, deoarece banii ajung direct la compania noastra, eliminand astfel costul rambursului.

Taxe de transport reduse

Pentru a reduce taxele de transport, IZA srl a incheiat contracte atat cu Urgent Curier cat si cu Fan Curier astfel incat cei care aleg aceste optiuni de livrare vor beneficia de preturi mai mici la transport. Calculatorul de taxe de transport a fost actualizat pentru a calcula costul transportului folosind noua grila de preturi.

Sectiune noua cu produse promotionale

In aceasta parte a site-ului se afiseaza produsele care se vand la preturi promotionale. Va invitam sa vizitati aceasta sectiune periodic pentru a putea beneficia de reduceri semnificative la produsele cumparate.

Sectiune noutati

In aceasta zona vor fi afisate stirile ce tin de serviciul oferit prin acest magazin.